Nemzetközi Kispályás Futball Fesztivál

XXVIII. ROTTO KUPA

Szalafő - 2021

Férfi Torna - július 3-4.
Old Boys Torna - július 10.
Öregfiúk Torna - július 10.
Szponzori Torna - július 3.

Nemzetközi Kispályás Futball Fesztivál

ROTTO - FOCIVILÁG KUPA

Szalafő - 2021

Férfi Torna - július 3-4. (szombat-vasárnap)

Nemzetközi Kispályás Futball Fesztivál

ROTTO - COBRA SPORT KUPA

Szalafő - 2021

Old Boys Torna - július 10. (szombat)

Nemzetközi Kispályás Futball Fesztivál

ROTTO - SZKÍTA SPORT KUPA

Szalafő - 2021

Öregfiúk Torna - július 10. (szombat)

Nemzetközi Kispályás Futball Fesztivál

ROTTO - KANTEN TRADE KUPA

Szalafő - 2021

Szponzori Torna - július 3. (szombat)

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Üdvözöljük a Rotto Kupa Honlapján !

1994 év tavaszán néhány helyi lakos és a hétvégi háztulajdonos Balázs Géza budapesti vállalkozó "fejéből" pattant ki az ötlet, hogy rendezzünk egy kispályás futball tornát falunkban. A beszélgetést hamarosan tett követte és 1994. augusztus 20-án lebonyolítottuk az I. TECHNOINVEST Kupát 8 felnőtt csapattal. A sikerre való tekintettel a következő évektől már 12 illetve 16 csapatra növekedett a létszám, valamint 1997 és 2000 között ismét névváltás történt (Agroinvest), majd újra az eredeti néven folytattuk sorozatunkat egészen 2004-ig, amelytől ROTTO Kupa néven bonyolítjuk tornánk, de ezen névváltozások személyi változást nem eredményeztek, hiszen a fő szponzor személye nem változott.
De vissza 2000. évhez. Ettől az esztendőtől már a felnőtt mellett öregfiúk, női és gyerek tornát is rendezünk. Az évek során egyre nagyobb az érdeklődés a torna iránt a csapatok körében, hiszen 2004 évben már 32 felnőtt, 16 öregfiú, 10 női és 8 gyerek csapat versengett az értékes díjakért. A népszerűséget mi sem bizonyítja jobban, hogy Vas és Zala megye csapatain kívül számos budapesti csapat is örömmel jön az Őrségbe.
Nemzetközi jellegét a szomszédos Szlovéniából illetve Csehországból érkezők adják.

E nagyszabású rendezvényhez elengedhetetlen a támogatók minél nagyobb számú részvétele és anyagi valamint tárgyi felajánlása, akik cserébe az évente kiadásra kerülő müsorfüzetben és a pálya melletti hirdetéssel kapnak reklám lehetőséget.
Szerencsére eddig sikerült a szervezőknek ezt is megoldani.
A helyi valamint a településhez kötődő magánszemélyek és vállalkozók mellett sikerült az ország számos pontjáról támogatót találni illetve több alkalommal sikeres pályázatunk is lehetővé tette a minél nívósabb rendezvény lebonyolítását.
Külön szeretném kiemelni a ROTTO Security Kft. ügyvezető igazgatóját Balázs Géza Urat és Szalafő Község Önkormányzatát, mint a torna kiemelt támogatóit.

A 2005-ös esztendőtől ROTTO KUPA - Kispályás Futball Fesztivál - SZALAFŐ névvel ellátott torna minden bizonnyal tovább öregbíti településünk hírnevét és bízunk benne, hogy a továbbiakban is jó házigazdái leszünk Nyugat-Dúnántúl egyik legnépszerűbb és leglátogatottabb kispályás labdarúgó rendezvény sorozatának.


A torna szervezője és lebonyolítója a SZALAFŐ SPORTJÁÉRT EGYESÜLET

Kiemelt támogatóink

Rotto Security Kft

Szalafő Község Önkormányzata

Őrszem Fogadó - Szalafő

Medimat Kft - Budapest

Heineken Hungária Zrt

Cobra Sport - Székesfehérvár

FOCIVILÁG

Saller DFA-Hungária - Szeged

Sportmez és sportzászló kiállítás

Kapcsolat

CÍm:
9942 Szalafő, Templomszer 2.

Telefon:
+36 30 235 24 89

Email:
toromiklos@vipmail.hu